Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Arlanda

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Best Western Park Airport Hotel
  Best Western Park Airport Hotel

  3-stjärnigt hotell beläget 4 km från Arlanda flygplats. Klassiska rum med behaglig komfort och funktionalitet. Bra service. Nära till transportförbindelser.

 • Quality Airport Hotel Arlanda
  Quality Airport Hotel Arlanda

  Modernt hotell med 3 stjärnor beläget 4 km från Arlanda flygplats. Rummen är trivsamma med komfortabel inredning. Gästerna har tillgång till hotellets gym och bastu.

 • Connect Hotel Arlanda
  Connect Hotel Arlanda

  Modernt hotell med 3 stjärnor beläget 6 km från Arlanda flygplats. Rummen är ljusa och har en komfortabel inredning med bra funktionalitet. Nära till Arlandastads golfbana.

 • Best Western Arlanda Hotellby
  Best Western Arlanda Hotellby

  3-stjärnigt hotell beläget ca 7 km från Arlanda flygplats. Rummen är trivsamma och enkelt inredda med komfortabla sängar. Gym och bastu.

Se alla hotell i Arlanda

Om Arlanda

Arlanda

Arlanda är inte bara Sveriges Största flygplats, i området finns nämligen en hel oas med spännande utbud av nöje och livsstil. Det stora köpcentret Arlandastad utgör ortens kärna och är beläget vid Europaväg 4, mellan Arlanda flygplats och Märsta i Sigtuna kommun.
Det moderna köpcentret Eurostop Arlanda är en naturlig mötesplats för Sigtunas invånare och besökare. Här finns ett mycket brett utbud av butiker och nöjen. För den som bokstavligen vill vakna upp till shopping har Eurostop Arlanda även ett förstklassigt Best Western Hotel i samma byggnad.
Bortsett från kända varubutiker, hårvård och skönhet hittar man även andra nödvändigheter som sjukvård, livsmedel, arbetsförmedling och apotek. Eurostop har en stor parkeringsplats utanför köpcentret där besökarna är välkomna att ställa sig avgiftsfritt upp till fyra timmar.

I området finns Arlandastads Golfklubb, Rosersberg. Det är en mycket omtyckt och välbesökt anläggning som bjuder in till mycket nöje.
Banorna som finns här har ett varierande och stort utbud för att göra din golfrunda så komplett som möjligt.
Mastersbanan, som kanske passar den mer erfarna golfaren är en spännande bana med vattenhinder och rogivande omgivningar. Här har flera tävlingar ägt rum och många besökare återkommer gärna till denna storslagna banan. Övriga banor belägna på Arlandastads Golfklubb är Nya Banan, Elljusbanan och Övningsbanan. Den sistnämnda fungerar bra för nybörjare som vill träna puttning och inspel.

På Arlanda flygplats finns Sky City som är ett litet centrum med butiker, caféer och restauranger. Vill man äta en lättare måltid, exempelvis en god lunch så finns bland annat Itamae Sushi som serverar klassiska sushirätter som Yakitori och Yakiniku.

Vill man avnjuta en sval dryck på Arlanda finns Olearys Sportsbar på Terminal 4 och 5. Här kan man i sann sportanda sjuka ner i en bekväm läderfåtölj och luta sig tillbaka i väntan på avgången. Sportbaren serverar även smarriga tilltugg med amerikanska inslag.

Det finns många caféer på Arlanda Flygplats. På terminal 4 ligger Joe & Juice som är ett härligt fik med personlig inredning som serverar utsökta varma och kalla drycker. Här pressas välsmakande juicer på plats och besökarna kan välja mellan flera goda smaker. Tilltugg som serveras är bland annat grillade smörgåsar.

Transportförbindelserna till och från Arlanda är smidiga och mycket praktiskt utformade. Besökarna kan välja mellan flera olika transportmöjligheter som bland annat tåg, expresståg, buss och taxi.