Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Eskilstuna

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Elite Stadshotellet Eskilstuna
  Elite Stadshotellet Eskilstuna

  Trendigt hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Eskilstuna, nära bra transportförbindelser och nöjen. Rummen är modernt inredda med hög komfort.

 • Best Western Plaza Hotel
  Best Western Plaza Hotel

  4-stjärnigt hotell beläget mitt i Eskilstuna city. Mysiga rum med mycket komfortabel inredning. Hotellet har bred service och ett bra läge.

 • Comfort Hotel Eskilstuna
  Comfort Hotel Eskilstuna

  3-stjärnigt hotell beläget ett stenkast från centralstationen i centrala Eskilstuna. Trevliga standardrum med komfortabla sängar. Gästerna har tillgång till gym.

 • City Hotell
  City Hotell

  3-stjärnigt hotell i centrala Eskilstuna. Rummen är individuellt inredda med hög komfort. Hotellet har träningsrum och bastuavdelning.

Se alla hotell i Eskilstuna

Om Eskilstuna

Eskilstuna

I Eskilstuna centrum finns galleriorna 21an, Cityhuset och Gallerian. Här finns de flesta kända klädkedjorna och mycket annat man kan tänkas behöva i shoppingväg. Vill man ha ett mer unikt utbud kan man spana in någon av butikerna längst gågatorna i centrum, i gamla stan finns ett bra utbud och flera mat och fikaställen.

Söker man efter ett roligt nattliv är Eskilstuna en perfekt stad med ett stort utbud. Några av de populära nattklubbarna i centrum är HåPe´s Restaurant & Lounge, Filial och Nybron.
Vill man smaka på god öl finns Eskilstuna Ölkultur som är en pub som specialiserar sig på öl. Här finns ett bryggeri och kunderna kan beställa öl med sin egen etikett på.

Eskilstuna har många restauranger att välja mellan med smaker från världens alla hörn. För den som gillar Sushi kan ett besök på Matsu Sushi vara lockande, det är en populär restaurang som har bra kvalité på smak.

På Annas Vinbar & Delikatesser finns det en ständig variation av mat, dryck och delikatesser. Här hålls vinmässor där man får provsmaka olika sorters viner, mingla och samtala med de kunniga vinimportörerna. Det som är speciellt med Annas Vinbar & Delikatesser är att varje ny månad innehåller ett nytt tema med smaker!

När man befinner sig i Eskilstuna kan man besöka Parken Zoo. Det är en härlig park som består av två delar. I den ena delen hittar man en nöjespark med en mängd olika åkattraktioner. I den andra parken finns ett zoo med exotiska djur, som lever både i land och under vattnet. Det är ett populärt turistmål som årligen har många besökare. Inne i parkerna finns det kartor över området som gör det lätt att ta sig runt, hitta matställen, toaletter och se vart de olika djuren håller till.

Det finns flera sevärda museum att välja mellan. Gillar man konst kan man besöka Eskilstunas Konstmuseum eller Ebelingmuseet. I Eskilstuna har kommunen gjort en stor satsning på utomhuskonst, ser man sig runt i centrum kan man upptäcka fina utomhusskulpturer. Passa på att be om en karta över utomhuskonsten när du besöker turistbyrån vid Rothoffsparken.

Vill man ha ett trevligt utflyktsmål i Eskilstuna kan man besöka Sundbyholm. Här ligger Sundbyholms slott, ett vackert slott från 1600-talet. Utbudet i Sundbyholm är brett, här finns en sandstrand man kan bada vid, fina promenadvägar, hotell, restauranger och mycket mer.