Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Falköping

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Hotell Ranten
  Hotell Ranten

  3-stjärnigt hotell beläget mittemot Falköpings centralstation. Klassiska rum med komfortabel inredning och bra service.

 • Kurorten Mösseberg
  Kurorten Mösseberg

  Miljövänligt hotell beläget 1 km från Falköpings centralstation. Ljusa rum med komfortabel inredning. Hotellet har pool, bubbelpool och bastu.

 • Hotell Mönethorp
  Hotell Mönethorp

  Trivsamt hotell beläget på en gård, 10 km utanför centrala Falköping. Trivsamma rum med god komfort och standard. Restaurang och gemensamt kök. Bra serviceutbud.

 • STF Hostel Falköping
  STF Hostel Falköping

  Trevligt vandrarhem beläget vid Mössebergsparken, ca 15 min från centrala Falköping. Trevliga standardrum med bekväma sängar och gemensamt badrum. Bra service.

Se alla hotell i Falköping

Om Falköping

Falköping

Falköping har ett bra utbud av shopping, här finns flera butiker med olika utbud och du hittar allt från stora butikskedjor till mindre butiker och gårdsbutiker.
Centrum är mysigt och passar utmärkt för den som vill strosa runt bland mysiga gator och fik och upptäcka vad staden har att erbjuda. En butik med ett speciellt utbud på gågatan är Kaffehandeln Record som säljer kaffe, te och finare choklad.

Söker du efter en galleria eller ett köpcentrum i Falköping finns Ålleberg Center som har ett bra utbud av butiker, här kan du hitta klädbutiker, hemelektronik, livsmedel, byggvaror med mera.

I centrum av Falköping finns minigolfbanan Plantis Minigolf belägen i en lummig park. Minigolfbanan ligger i anslutning till Plantis restaurang och bar, du hittar även kiosk och lekplats.

Vill man ha ett familjevänligt besöksmål finns Falköpings science center, Dalénium. Här finns en bra blandning av spännande experiment, roliga stationer, vetenskapliga shower och mycket mer där barn och familjer kan testa på problemlösning på ett roligt sätt. Här får man stilla både sin kreativitet och nyfikenhet och här finns även en liten butik och ett mysigt café.

Ett ställde du inte får missa att besöka i Falköping är Mössenberg. Detta trevliga friluftsområdet med sina höga platåberg är beläget på bygden i Falköping.
Här finns ett brett urval av rekreationsvänliga platser och aktiviteter. Du hittar bland annat stigar och vandringsleder, motionscentral, en badvänlig sjö, skidanläggning, lekplatser, djurpark och utsiktstorn.

Utsiktstornet är 35 meter högt och har 200 trappsteg upp till utsiktsplatsen. Kanske låter alla trapporna som en tuff utmaning, men när man väl kommit upp i tornet kan man pusta ut och beskåda fantastiska vyer.

Djurparken i Mösseberg är speciellt omtyckt bland barnen. Här finns fascinerande djurarter som hjortar och påfåglar men också lite mera tama djur som getter, ponnyer, höns, grisar och kaniner.
Lekparken som finns i Mösseberg är inspirerande och rolig med gungor, rutschkana och linbana.

På Mössebergs topp finns restaurangen och caféet Bredablick. Här kan man äta välsmakande Svensk husmanskost och fika i en fin miljö med fantastisk utsikt.

Wrågården är en modern aktivitetsanläggning som är belägen på landet, cirka 5 km utanför Falköping. Här ordnas roliga aktiviteter och parken är öppen för drop-in alla dagar. Några av aktiviteterna man kan ta del av på anläggningen är bland annat fyrhjuling, paintball, femkamp, fotbollsgolf och smakprovningar av öl, whisky eller choklad.