Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Göteborg

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

  4-stjärnigt hotell i centrala Göteborg. Rummen har hög komfort och stilfull inredning. Bra centralt läge med gångavstånd till nöjen och sevärdheter.

 • Elite Park Avenue Hotel
  Elite Park Avenue Hotel

  Hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Göteborg. Stilfulla rum med hög komfort. Hotellet har café, restaurang och pub.

 • Gothia Towers Hotel
  Gothia Towers Hotel

  Hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Göteborg. Moderna rum med hög komfort finns i olika storlekar. Tillgång till garageuthyrning.

 • Radisson Blu Riverside Hotel
  Radisson Blu Riverside Hotel

  Stilfullt hotell med 4 stjärnor beläget i Lindholmen, Göteborg. Stilfulla rum med hög komfort. Hotellet har ett wellness center.

Se alla hotell i Göteborg

Om Göteborg

Göteborg

Göteborg är den folkkära staden med en trevlig stämning och fina miljöer. Här finns charmiga gator med kulturbevarade byggnader och ett stort centrum med bra pendlingsmöjligheter. Göteborgs västkust är en varm del av staden som med härligt saltvatten och friska vindar ger känslan av en magisk plats. Hos oss kan man enkelt hitta det ultimata hotellet under sin vistelse i Göteborg.

Göteborg är en stad med ett stort utbud av nöje och kultur, här finns flera teatrar och museum att besöka.
Stora teatern är landets äldsta och välbevarade teaterscen som invigdes i mitten på 1800-talet. Den är omtalad för sin arkitektur och har länge varit en stor del av Göteborgs kulturliv. Här har man chansen att uppleva artistframträdanden och teater som utspelar sig både i gammal och modern tid.
Naturhistoriska museet är Göteborgs äldsta museum som har ett sevärt utbud av just naturhistoria.

Kulturkalaset

Kulturkalaset, som förr kallades för Göteborgskalaset är en upplevelse man inte får missa om man besöker Göteborg under sommaren. Det är en stadsfest som riktat in sig på kulturella aktiviteter och evenemang. Kulturkalaset äger rum i mitten av Augusti.

Universeum

Mitt i Göteborg hittar vi Nordens största science center, Universeum. Här kan man kliva rakt in i en tropisk regnskog omgiven av vacker grönska och få uppleva den riktigt exotiska naturkänslan. Här finns även olika temautställningar och centret har en unik förmåga att skapa och väcka nyfikenhet, även hos de yngsta besökarna.

Liseberg

Ett av de mest populära turistattraktionerna i Göteborg är nöjesfältet Liseberg. Det är Nordens största nöjespark med 40 attraktioner, flera restauranger, spelhjul, boende och annat roligt för hela familjen. Liseberg har en maskot som består av en grön kanin och den har blivit en association till parken och dess förmåga att bjuda in till skratt och fantasi.

Shopping

Göteborg har ett bra utbud på shopping. Centrum är ett omtyckt ställe där man kan gå längst flera gator med butiker och gallerior. I Göteborgs äldsta stadsdel Haga kan man strosa runt och njuta av de olika småbutikerna. Här finns något för alla smaker och stilar.

Göteborg är en livfull stad och längst Avenyn finns det en stor variation för den som vill prova på nattlivet. Här finns flera olika nattklubbar och barer.

Skärgården

Göteborg har en otroligt vacker och sevärd skärgård. Här finns flera öar med solvänliga klippor och stränder. Resor med färjor ingår även i Göteborgs kollektivtrafik. I Göteborgs skärgård finns gott om badplatser, men även en del aktiviteter. I Norra skärgården ligger Hönö, här kan man bland annat prova på dykning och kajakpaddling.

Nya recensioner