Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Halmstad

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • First Hotel Mårtenson
  First Hotel Mårtenson

  Elegant 4-stjärnigt hotell beläget i hjärtat av Halmstad. Stilfulla rum med mycket hög komfort och service. Bra konferenslokaler.

 • Best Western Plus Grand Hotel Halmstad
  Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

  Förstklassigt hotell beläget i Östra förstaden i Halmstad. Rummen är eleganta med mycket komfortabel inredning och rymliga ytor.

 • Ringenäs Golfhotell
  Ringenäs Golfhotell

  Golfhotell beläget på Strandlida 469 i Halmstad. Rummen är stilfulla med hög komfort och ger en fantastisk utsikt över den grönskande golfbanan.

 • Hotel Continental - Sweden Hotels
  Hotel Continental - Sweden Hotels

  Trevligt hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Halmstad. Rummen har en mycket hög komfort och är mysigt inredda med individuell design.

Se alla hotell i Halmstad

Om Halmstad

Halmstad

Halmstad är en riktig konststad. I stadsbibliotekets byggnad ligger Halmstads konsthall. Här kan man ta del av 6-8 utställningar per år. Byggnaden har en fantastisk arkitektur. I centrum finns det mängder med utomhuskonst, här hittar man verk av bland annat Pablo Picasso och Carl Milles.

Centrum är fullt av butiker och mysiga fik. Här kan man strosa längst stortorget och uppleva stadspulsen. Söker man en galleria kan man ta en tur till Eurostop köpcentrum vid prästvägen.

Halmstad kallas ibland för golfhuvudstaden för sina många och sensationella golfbanor. Har man chansen att se golfbanorna från skyn förstår man varför. De gröna oaserna där golfanläggningarna är placerade är otroligt välskötta och noggrant trimmade.
Volkswagen golfarena som utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning består av en 365 meter lång rang med både vanligt gräs och konstgräs. I klubbhuset finns restaurang, konferens, boende och grym. Flygstadens golfklubb är en mer central anläggning som ligger nära Halmstads centrum och har en niohålsbana.

Cirka 7 km väster om Halmstad vid Tyludden ligger sommarparadiset Tylösand. Det är en av Sveriges mest kända badorter som har en 7 km lång sandstrand. För att få den bästa upplevelsen ska man besöka Tylösand under sommaren. Då skiner solen och mängder av besökare njuter av sol och bad. Här finns flera restauranger, ett stort spa, en golfbana och mycket annat roligt.

I Halmstad finns massa restauranger med bra smakalternativ. I centrum ligger Fridolfs krog som är en omtyckt restaurang med en trevlig inredning och en mysig innergård. Menyerna är väl utformade och serverar härliga varmrätter.
Vill man äta med havsutsikt är restaurang Akvarell i Tylösand ett perfekt ställe. Här är en trevlig atmosfär, maten har bra råvaror och restaurangen har fått flera utmärkelser.

Nattlivet i Halmstad är livfullt och på somrarna tar sig många ut till Tylösand och besöker det populära Leifs Lounge. I centrum är några av de omtyckta klubbarna New Club Moon, Fox & Anchor, Tre hjärtan och The Corner.

Lite utanför centrum ligger naturreservatet Danska fall. Reservatet pryds av stora bokskogar och vackra ekar som är flera hundra år gamla. Det hörs porlande vatten från sjöar, forsar, vattenfall och bäckar. I de stora området på 70 hektar finns en vandringsled om ca 2,4 km för den som vill ta sig en tur. En sak är i alla fall säker, det är ett mycket vackert område och en absolut sevärdhet för den som uppskattar vacker natur.

Nya recensioner