Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Helsingborg

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Elite Hotel Marina Plaza
  Elite Hotel Marina Plaza

  Stilfullt hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Helsingborg med en härlig utsikt över Öresund. Moderna rum med hög komfort och service.

 • Elite Hotel Mollberg
  Elite Hotel Mollberg

  4-stjärnigt hotell beläget mitt i centrala Helsingborg vid Stortorget. Stilfulla rum i harmonisk miljö med hög komfort och service.

 • Hotel Horisont
  Hotel Horisont

  3-stjärnigt hotell beläget i Helsingborgs Södra del strax utanför centrum. Klassiskt inredda rum med bra komfort och service. Bra konferenslokaler.

 • Best Western Hotel Duxiana
  Best Western Hotel Duxiana

  4-stjärnigt hotell beläget i centrala Helsingborg. Stilfulla rum med mycket komfortabla sängar. Hotellet är miljömärkt och rökfritt.

Se alla hotell i Helsingborg

Om Helsingborg

Helsingborg

Eftersom Helsingborg ligger precis vid havet så är det de perfekta semesterstället för den som gillar att bada. Här finns flera badplatser och stränder att välja mellan, både i och utanför centrum. Är man här med familjen och vill ha en barnvänlig och långgrund strand är Rydebäck ett bra alternativ. Stranden ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg.
Vikingastrand är också en omtyckt badstrand som ligger lite mera centralt, och här väljer många att spendera sin dag. Här finns en restaurang, bra toaletter och även en del aktiviteter. Det går utmärkt att surfa och för den som vill lära sig finns här en vindsurfingskola.

Helsingborgs uteliv är känt för att bidra till riktigt roliga kvällar. Här kan man välja mellan många mysiga barer, fartfyllda nattklubbar och sportbarer med stora tv-skärmar.
På nattklubben Tempel i centrala Helsingborg har många omtyckta djs höjt stämningen genom åren. Det är ett populärt ställe med schysst inredning. Vill man börja kvällen med en bit mat innan man ger sig ut på dansgolvet är Sirocco det rätta stället. Inredningen är modern och restaurangen med den kompletta utsikten ligger på andra våningen.

Längst vattnet i centrum står en ståtligt designad byggnad. Tveka inte att göra ett besök på Dunkers kulturhus som med utställningar, scenframträdanden, konst och mycket annat bjuder på starka intryck och underhållning.

Fem kilometer norr om centrum ligger Sofiero slott och slottsträdgård. Vackra buskar, träd och blommor utgör en naturskön park kring det stora slottet. Hit kommer många besökare för att se slottet och den vackra grönskan. Under sommaren hålls konserter på den stora utomhusscenen. Promenerar man runt i den vackra slottsträdgården kan man med hjälp av en audioguide lyssna på berättelser om Sofieros historia, slottet och skulpturerna.

För att få den bästa utsikten över Helsingborg och havet ska man ta sig till medeltidsborgen Kärnan. Borgen ligger i den västra delen av den centrala parken Slottshagen. Med hjälp av en spiraltrappa kan man ta sig upp i det 35 meter höga tornet.

För den som vill shoppa finns ett stort utbud i Helsingborg. Staden har flera gallerior, secondhand butiker, outlets och loppmarknader. Centrum har trevliga gator med massor av olika butiker och restauranger. Utbudet på shopping är brett och i centrum finns det häftiga hus och byggnader från olika tidsepoker att spana in.

Nya recensioner

Helsingborg Hostel
Helsingborg Hostel
Betyg:
Namn:
Henrique

"Som rubriken berättar så kan jag rekommendera detta hotell för dem som bara ska bo öve..." Läs mer


Helsingborg Hostel
Helsingborg Hostel
Betyg:
Namn:
molly_mus

"Tog in här som sista-minuten lösning då det mesta i stan var fullbokat och jag behövde..." Läs mer


Helsingborg Hostel
Helsingborg Hostel
Betyg:
Namn:
N_Bergstrand

"Behövde bara gå 5-10 min för att hitta till vandrarhemmet från järnvägsstationen...." Läs mer