Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Höganäs

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • First Camp Mölle
  First Camp Mölle

  4-stjärnig campinganläggning belägen 10 minuter från Höganäs. Funktionella stugor med god komfort och fullt utrustat kök. Alla stugor har parkeringsplats utanför. Trevliga omgivningar med mycket aktiviteter.

 • Hotell Rusthållargården
  Hotell Rusthållargården

  4-stjärnigt hotell beläget i byn Arild, cirka 20 minuters bilfärd från Höganäs. Individuellt inredda rum med god komfort och charmig inredning. Hotellet har en relaxavdelning.

 • Hotel Kullaberg
  Hotel Kullaberg

  Designhotell beläget cirka 15 minuters bilfärd utanför Höganäs. Alla rum är unika med elegant inredning och antika möbler med god komfort. Hotellet har en restaurang. Fina miljöer och god service.

 • Kullagårdens Wärdshus
  Kullagårdens Wärdshus

  Värdshus beläget i Kullabergs naturreservat, ca 20 minuters bilfärd från Höganäs. Hemtrevliga rum med god komfort och härlig utsikt. Värdshuset har en á la carte-restaurang.

Se alla hotell i Höganäs

Om Höganäs

Höganäs

Höganäs har ett bra utbud på shopping, både i och utanför centrum. Här finns flera kända varumärken, men också en del personliga butiker med lite mera speciella utbud. De flesta butikerna ligger belägna längst med Storgatan och Köpmansgatan, och här finns även en hel del mysiga fik och restauranger.

I Höganäs äldre lokaler som man hittar i byggnaden Magasin 36 ligger Saluhallen. Här hittar man färska råvaror och noga utvalda produkter från världens alla hörn. En trappa upp ligger en restaurang och ett mysigt café.

I Höganäs har man chansen att shoppa bland vackra konsthantverk. På Höganäs Design Outlet finns Höganäs Keramik med sin fabriksbutik. Butiken är en del i Iittala Outlet och i anslutning finns butiker som Stenströms och Oscar Jacobson Outlet. Här kan man hitta riktigt snygga trender till grymma priser.

Gillar man pannkakor ska man absolut bege sig till Höganäs Design Outlet, här ligger Pannkaksladan som har nordens största pannkaksbuffé. Här kan man välja mellan olika tillagningar på sin pannkaka och avnjuta en måltid i en kreativ cowboyinspirerad miljö.

Höganäs sportcenter har ett brett utbud av roliga aktiviteter. Det är en stor anläggning med simhall, sporthall, tennisbanor och här ligger även Höganäs Bowlinghall.

Ingelsträde är beläget 10 minuters bilfärd från Höganäs och här finns Sveriges enda Cirkusmuseum, ett trevligt besöksmål för familjen där man kan spana in föremål och samlingar från Cirkusakademin i Stockholm.

Vill man ha en äkta skånsk matupplevelse ska man besöka Tunneberga Gästgifvaregård på Jonstorpsvägen i Höganäs. Här erbjuds skånska mattraditioner som gåsamiddag och sillabord.

Det tar endast 20 minuters bilfärd via landsväg 111 från Höganäs att ta sig till vackra Kullaberg. Bergskammen ligger belägen längst ut på halvön Kullen, som är ett mycket populärt besöksmål i nordvästra Skåne.
Kullaberg har en otroligt vacker natur där stora bergsklippor sträcker sig över havet och den ena utsiktspunkten överträffar den andra.

Fågellivet på Kullaberg är mycket aktivt och hit kommer årligen många fågelskådare. Totalt har cirka 275 fågelarter skådats på berget och har man tur kan man få syn på en och annan sällsynt fågelart. På Kullaberg har besökare möjligheten att delta i en fågel- och naturvandring.

Du hittar inte bara vacker natur och ett rikt djurliv på Kullaberg, här finns också ett brett utbud av nöjen och aktiviteter. Här kan man bland annat spela golf, klättra, åka på tumlarsafari, rida, gå in i grottor och delta i olika rundvandringar.

En nyhet för Kullaberg är vandringsleden ”Kullaleden”.