Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Hudiksvall

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Best Western Hotell Hudik
  Best Western Hotell Hudik

  3-stjärnigt hotell centralt beläget i Hudiksvall. Mysiga standardrum med komfortabel inredning och bra service. Gym och relax.

 • First Hotel Statt Hudiksvall
  First Hotel Statt Hudiksvall

  Antikt hotell med 3 stjärnor beläget i centrala Hudiksvall. Trevliga standardrum i marin stil med komfortabel inredning och hög funktionalitet.

 • Hotell Glada Hudik
  Hotell Glada Hudik

  Familjeägt hotell beläget 2 km från Hudiksvalls centrum, vid E4:an. Enkla rum med modern och komfortabel inredning. Gratis parkeringsplats finns på hotellet.

 • Frägsta Hälsingegård B&B
  Frägsta Hälsingegård B&B

  Mysigt B&B beläget på en gård ca 20 minuter utanför Hudiksvall. Trivsamma rum med lantlig inredning och god standard. Gemensamma badrum. Bra serviceutbud.

Se alla hotell i Hudiksvall

Om Hudiksvall

Hudiksvall

På Storgatan ligger Hälsinglands Museum. Här kan besökare ta del av en mängd olika utställningar. Man har bland annat samlat en omfattande textilsamling, föremål från bondekultur, konst, medeltida kyrkokonst och här finns också ett visningsmagasin som innehåller en av landets bästa samlingar av interiört väggmåleri.

Vill du äta på en god restaurang under ditt besök i Hudiksvall så är Texas Bar-B-Q-Saloon kända för deras välsmakande stekmeny med inspiration från Texas. Restaurangen har en trivsam och spännande miljö och påminner om en äkta ”Western Saloon.”

Vid hamngatan i Hudiksvall står de charmiga sjöbodarna uppradade. Här kan man lättsamt strosa runt med en glass en solig dag och njuta av den svalkande havsvinden. Lite längre ner på hamngatan ligger också den mysiga gästhamnen som under sommartid lockar många besökare med båt.

Inne i Hudiksvall finns flera spännande butiker att upptäcka. Gallerian Bryggeriet på Västra Tullgatan är en charmig galleria som har samlat en rad olika butiker och bekvämligheter som matlivs, systembolag, lindex med mera.
Lite längre ner på Tullgatan ligger gallerian Guldsmeden, här hittar man bland annat klädaffärer och teknikprylar.

En speciell butik med ett sött utbud i Hudiksvall är Fagerströms Karamellfabrik. På fabriken som drivs av familjen Fagerström görs karameller i ett kulturhus på Trädgårdsgatan 35. Här finns en butik med ett brett sortiment. Besökarna är också välkomna att se sig om i fabriken och ta del av tillverkningen på plats.

I Hudiksvall finns leklandet Bus Palatset som är en stor favorit bland barnen. Här finns flera spännande rutschkanor, 2 hoppborgar, bollhav och mycket mer. Bus Palatset passar både barn och småbarn, här finns även en lekavdelning för de mindre barnen. Orkar man inte leka kan man koppla av i cafeterian.

Befinner du dig i Hudiksvall en solig dag, eller kanske har du bara vägarna förbi och känner för ett svalkande dopp? Passa då på att besöka Malnbaden, en badplats belägen endast 3 km från centrum i Hudiksvall. Det är en populär badplats med en lång sandstrand, bryggor och hopptorn. Här finns också en camping, omklädningshytter, stranddusch, toaletter, kiosk och massa roliga aktiviteter.

Strax utanför Hudiksvall, i Hybo, har besökarna möjlighet att testa på att cykla dressin. Dellenbanan är en lång och spännande bana som går från Hudiksvall till Hybo. Banan är 54 km lång och besökarna färdas genom vackra naturlandskap och mörka tunnlar. Dressinbanan är stort nöje och ett rolig aktivitet som passar för hela familjen.