Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Jönköping

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Elite Stora Hotellet
  Elite Stora Hotellet

  Stilfullt hotell med 4 stjärnor, vackert beläget i centrala Jönköping med en härlig havsutsikt. Klassiska rum med hög komfort och service.

 • Familjen Ericssons City Hotel
  Familjen Ericssons City Hotel

  Trevligt 3-stjärnigt hotell beläget på Västra Storgatan i centrala Jönköping. Rummen är klassiska med bra komfort. Garage finns mot avgift.

 • Jönköping Hotell & Konferens
  Jönköping Hotell & Konferens

  Hotell med 3 stjärnor beläget 5 minuters bilfärd utanför centrala Jönköping. Rymliga rum med god komfort och funktionalitet. Brett serviceutbud.

 • Hotel Savoy
  Hotel Savoy

  Modernt hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Jönköping. Stilfulla rum med hög standard och komfort. Bred service.

Se alla hotell i Jönköping

Om Jönköping

Jönköping

I Jönköpings hamn ligger fartyget M/S nya skärgården som under sommaren erbjuder sevärda kryssningar på Vättern. Ombord serveras mat och det finns gott om bekväma sittplatser. Vissa kryssningsfartyg gör dagsutflykter från Jönköpings hamn till Visingsö och Gränna.

På Visingsö finns det flera sevärdheter i härliga miljöer. Här hittar man bland annat den kända slottsruinen Visingsborg som har en spännande historia bakom sig och Visingsös största gravhög Hagahögen.

Gränna är ett populärt turistmål där man får ta del av den klassiska polkagrisens historia och här finns flera kokerier man kan besöka för att smaka och se hur man tillverkar de goda polkagrisarna.

Vill man shoppa i Jönköping erbjuder A6 center ett stort utbud av kända varumärken. Det är ett shoppingcenter som ligger på Kompanigatan och hit tar man sig enklast med bil eller buss.
I det charmiga centrumet finns också ett bra utbud av butiker. För att fylla på sin shoppingenergi kan man gå ner till vattnet vid munksjön och ta en fika eller lunch.
N.E.O är ett populärt ställe med högt tak som ligger vid vattnet. Här finns en blandad meny med smårätter och varmmat av bra råvaror.

Om man gillar vildmarken och naturen ska man besöka Tur & Natur i Hökensås. Här finns sommar och vinteraktiviteter som passar både familjen och den som är äventyrslysten. Tur & Natur har bland annat husky walk, snösko safari, hundspann, utomhusmatlagning, bärplockning och fiske.

För den som vill ha ännu mer äventyr kan ett besök på Äventyrsön locka. Denna ö ligger i Hookasjön 2,8 mil syd-öst om Jönköping. Hit ror man ut med en eka och här finns olika hinderbanor och problemlösningar som besökarna får delta i. Några av äventyren att välja bland är klättring på stockar och stegar, klättervägg, yxkastning, speed hinderbana med mera.

Söker man sig till utelivet i Jönköping finns det flera barer och nattklubbar att välja mellan. Karlssons salonger är en av centrums mest besökta nattklubbar och på sommaren är det fullt med folk på uteserveringen.
Vill man skippa dansgolvet men ändå ha en trevlig kväll kan man bege sig till Velvet Lounge på Storgatan. Det är en stilfull restaurang med röda skinnfåtöljer och mörkt trägolv. Hit går många för att äta en god bit mat och ta en drink i loungen.

Nya recensioner