Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Karlstad

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Best Western Gustaf Fröding Hotell
  Best Western Gustaf Fröding Hotell

  4-stjärnigt hotell beläget norr om Karlstad centrum. Rummen har hög standard och komfortabel inredning. Här är även husdjur välkomna.

 • Scandic Klarälven
  Scandic Klarälven

  Hotell med 3 stjärnor beläget intill Klarälven, ca tio minuters promenad från centrum. Trevliga standardrum med komfortabel inredning. Parkering finns utanför hotellet.

 • Scandic Winn
  Scandic Winn

  4-stjärnigt hotell beläget i centrala Karlstad. Hemtrevliga rum med komfortabel inredning och hög service. Hotellet har ett komplett gym med relax.

 • STF Hostel Karlstad
  STF Hostel Karlstad

  Trevligt vandrarhem beläget på Kasernhöjden ett stenkast från Karlstads centrum. Bekväma rum finns i olika storlekar samt sovsalar.

Se alla hotell i Karlstad

Om Karlstad

Karlstad

Mitt i Karlstad på Sandgrundsudden hittar vi Värmlands Museum som har blandat det bästa inom konst, historia, kultur och science center. Museet består av två hus, Cyrillhuset som är en vacker fasad inspirerad av ett kinesiskt tempel. Nyrénhuet är ett stort hus med traditionella färgen faluröd.
På museet finns sevärdheter i form av utställningar, unika samlingar och en ateljé. Värmlands Museum driver också tekniklusten som är ett science center med spännande experiment.

Karlstad har ett bra utbud på shopping och flera gallerior att välja bland. I centrum ligger Duvanhuset som är ett mindre köpcentrum med 40 butiker. Utbudet är väldigt mixat med både kända varumärken och lite mer unika fristående butiker.
Söker du efter ett köpcenter med fler butiker är Bergviks köpcenter det bästa. Det ligger några minuters bilfärd utanför centrum men har ett kanonbra utbud med 60 butiker och flera mat och fikaställen. Inte långt från Bergviks köpcenter ligger Bergviksladan som är en charmig handelsbutik som säljer blandade prylar till hemmet.

Karlstad har en fin natur med kanalen som rinner ut i Vänern. Vill man se mer av naturen kan en god idé vara att ta en skärgårdstur med någon av kryssningsbåtarna. Det avgår olika turer från hamnen som kör över Vänern och ut i skärgården, kika ner till hamnen för mer information om båtturerna.

Det finns flera trevliga parker i Karlstad, stadsträdgården är en välbesökt park med ett bra läge söder om Karlstads järnvägsstation. Här skapar 800 olika arter blommor, träd och buskar en inbjudande och färgglad atmosfär. Stadsträdgården är den utmärkta picknickplatsen, och här finns även ett café.

Vill man göra ett trevligt restaurangbesök i Karlstad finns bra valmöjligheter både i och utanför centrum. På Östra torggatan ligger restaurang Frost. Restaurangen har en modern och mysig inredning samt bra lunch och middagsalternativ. En annan omtyckt restaurang i stadens centrum är Blå restaurang och bar. I en modern och mysig inredning kan man välja mellan goda rätter gjorda på Svenska råvaror, ett omtyckt ställe i Karlstad.

Vill man ha en rolig utekväll i Karlstad är de populäraste nattklubbarna Tempel och Nöjesfabriken.
På Tempel som ligger på Kungsgatan finns en restaurang, nattklubb och bar. Nattklubben består av tre dansgolv, fyra barer och en stor scen.

Nöjesfabriken är en stor nöjesanläggning som har tillgång till bowlinghall, restaurang, bar, nattklubb och livescen. Lokalen är på 7500 kvadratmeter och här kan man boka konferens samt gå på mässor och events.

Nya recensioner

Scandic Winn
Scandic Winn
Betyg:
Namn:
Patrik

"Bodde här när vi skulle se Sveriges stolthet i hockey ta sig an Brynäs, jag pratar om F..." Läs mer