Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Linköping

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Elite Stora Hotellet
  Elite Stora Hotellet

  4-stjärnigt hotell beläget i centrala Linköping. Trevliga rum i Gustaviansk och modern stil med mycket hög komfort och service. Bra parkeringsmöjligheter.

 • First Hotel Linköping
  First Hotel Linköping

  Hotell med 4 stjärnor i centrala Linköping. Rummen är eleganta och har mycket hög komfort. Garage finns i anslutning till hotellet.

 • Stångå Hotell - Sweden Hotels
  Stångå Hotell - Sweden Hotels

  3-stjärnigt hotell beläget i centrala Linköping, ett stenkast från resecentrum. Rummen är stilfulla och har hög standard med komfortabla möbler.

 • Scandic Linköping City
  Scandic Linköping City

  Trevligt hotell beläget i centrala Linköping. Ljusa, fräscha rum med bra standard och hög komfort. Gym, restaurang och bra konferenslokaler.

Se alla hotell i Linköping

Om Linköping

Linköping

Besöker man Linköping för första gången är en guidad båttur på kanalen någonting man absolut borde prova på. Det finns flera båtar att välja bland, M/S Ceres är en bekväm båt som åker genom Göta kanal. Resan är kombinerad med besök på två av Linköpings sevärdheter. Välj bland Brunneby musteri där du kan smaka på den färska musten från naturproducerade frukter, eller varför inte få en härlig sockerkick på Cloettas chokladfabrik.

Kinda kanal

Även Kinda kanal erbjuder båtturer. Med M/S Kinda avgår turen från tullbron och Rimforsa. Det är en enkel tur där man själv väljer om man vill sitta kvar genom kanalfärden och kanske ta en god bit mat ombord, eller om man vill promenera längst slussarna. För dig som gillar golf kan en idé vara att stiga av vid Landeryds golfbana, där tre natursköna golfbanor breder ut sig.

Natur

Linköping är en perfekt stad att ta sig fram i med hjälp av cykel. Man kan välja mellan trevliga dagsutflykter och flerdagars-turer. Detta är en bra chans att få se de vackra slätterna och kanalen.
Är man naturintresserad så borde man besöka Brokinds bildsköna naturreservat. De jättelika ekarna breder ut sig som i en sagobok och vissa av träden är flera hundra år gamla. Det är ett stort område på 71 hektar och besöker man naturreservatet kan man även spana in Brokinds slott.

Friluftsmuseet

Friluftsmuseet i Gamla Linköping är ett stadsområde där man bevarat över hundra år gamla hus. Det känns lite som att man rest tillbaka i tiden när man går på de gamla kullerstensgatorna. Här finns flera museum och på sommaren anordnas roliga aktiviteter för barnen.

Uteliv

Vill man ha en härlig utekväll i Linköping kan man starta kvällen på Ågatan. Här finns flera nattklubbar att välja bland. På Harrys Restaurang & Bar kan man gå på afterwork, vara med på music quiz eller varför inte gå upp på våning två och dansa på partygolvet till den bästa musiken. Vill man fortsätta kvällen i samma takt bör man besöka nattklubben Silver som har en häftig och modern inredning.

Centrum

Det som är bra med Linköping city är att allting ligger nära. Man behöver inte gå långt för att ta sig runt bland centrums butiker. Utbudet är stort och här finns både charmiga småbutiker och större trendiga gallerior. Varför inte parkera bilen och promenera längst stans butiker upp till stora torget och avsluta med en tur inne i Filbytergallerian.

Nya recensioner

Idingstad Säteri
Idingstad Säteri
Betyg:
Namn:
beautyB

"Vi hade turen att hitta denna vackra pärla när vi skulle på en affärsresa till Linköp..." Läs mer