Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Malmö

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Radisson Blu Hotel Malmö
  Radisson Blu Hotel Malmö

  Förstklassigt hotell centralt beläget i Malmö. Rymliga hotellrum med stilfull inredning och hög komfort. Bra service, nära till nöjen och sevärdheter.

 • Park Inn by Radisson Malmö
  Park Inn by Radisson Malmö

  Hotell med 4 stjärnor beläget vid Västra Hamnen i Malmö, bredvid Turning Torso. Stilfulla rum med hög standard och komfort.

 • Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels
  Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels

  Hotell med 4 stjärnor beläget i hjärtat av Malmö. Charmig hotellbyggnad med rymliga rum, hög komfort och service.

 • Grand Hotel Garden
  Grand Hotel Garden

  Centralt beläget hotell med 4 stjärnor. Fräscha rum med stilfull inredning och hög komfort. Centralt läge och nära till sevärdheter och shopping.

Se alla hotell i Malmö

Om Malmö

Malmö

När man anländer i Malmö är det svårt att inte lägga märket till den unika skyskrapan Turning Torso. Byggnaden, som faktiskt är ett hyreshus består av nio kuber med 54 våningar. Det häftiga med Turning Torso är konstruktionen som vrider sig ett kvarts varv och skapar bilden av en människa som vrider på sig.

Skyskrapan går att se från hamnen, här finns det härliga promenadvägar och bryggor. Befinner du dig vid hamnen kan du ta en klassisk båttur på Malmös kanaler. Här får man en guidad tur om Malmös historia och utveckling. Vid den mysiga hamnen finns också ett flertal restauranger att välja bland.

Shopping

Malmö har ett attraktivt centrum. Här finns gågator med mängder av butiker och caféer. Triangeln är det största köpcentret i city. Staden har också många gallerior, i citygallerian Hansa kan man man hitta många klassiska butiker och gallerian har ett smidigt läge med bra lunchalternativ.
Vill man besöka en lite större galleria är Emporia köpcenter i Hyllie Malmös största. Här finns över 200 butiker och en 27 000 kvadratmeter stor park, på taket.

S:t Gertrud & Lilla torg

I gamla stan finns kulturkvarteret S:t Gertrud som med vackra hus från 1500-talet och medeltida handelsgårdar skapar en historisk känsla.
Lilla torg är ett charmigt torg som också ligger i gamla stan. Det är en populär mötesplats och under sommartid är uteserveringarna fulla med människor. Här finns många restauranger och klubbar att välja bland.

Parker

Malmö har fått smeknamnet parkernas stad för sina många och grönskande parker. I slottsparken kan man umgås på öppna gräsytor och friska skogspartier. Här finns även slottsträdgården, där man finner ekologiska odlingar och har möjlighet att plocka blommor, kryddor och grönsaker.
En annan omtyckt park är stapelbäddsparken. Parken är en av Europas största utomhusparker. Besöker man stapelbäddsparken kan man också prova att klättra på klippblock eller spana in skejtanläggningen.

Slott & Museeum

Mitt i Malmö ligger Malmöhus slott. Det är Nordens äldsta bevarade renässansslott. Under sommaren anordnas visningar och guidade turer med spännande historisk fakta.
Här finner man också flera av Malmös museer. Bland annat konstmuseet, stadsmuseet och naturmuseet.

Öresund

Malmö har en fantastisk utsikt över Öresund. Är man på genomresa till Köpenhamn är Öresundsbron ett utmärkt ställe att spana in det klarblå sundet, men du kan även få en betydligt mer avslappnad titt om du besöker Ribersborgs kallbadhus med bra kvalité på bad och spa. Här finns även ett trevligt café med en uteplats som har utsikt över Öresund.

Nya recensioner