Laddar...
Laddar

Lägsta pris på hotell i Norrköping

Vi jämför:
Alla hotellkedjor
 • Elite Grand Hotel
  Elite Grand Hotel

  Hotell med 4 stjärnor beläget i centrala Norrköping. Trevliga rum med hög standard och komfort. Bra konferenslokaler.

 • Strand Hotel
  Strand Hotel

  3-stjärnigt hotell beläget vid Motala Ström i Norrköping.  Unikt inredda rum med komfortabla möbler. Hotellet ligger i ett gammalt kulturhus.

 • Hotel Centric
  Hotel Centric

  Hotell med 3 stjärnor beläget några minuters gångväg från resecentrum. Fina standardrum med bra komfort och service. Frukostbuffé ingår i rumspriser.

 • The Lamp Hotel
  The Lamp Hotel

  Ett chic boutiquehotell med 4 stjärnor beläget i centrala Norrköping. Stilfulla rum med häftig design, ljussättning och hög komfort.

Se alla hotell i Norrköping

Om Norrköping

Norrköping

Norrköpings populäraste turistmål är utan tvekan Kolmårdens Djurpark. Den familjevänliga djurparken ligger belägen 18 km nordost om Norrköping och har underhållit besökare sedan invigningen år 1965. Djurparken är den största i Norden och räknas även som en av världens största djurparker.

Här finns flera spännande djurarter att utforska som kommer från olika delar av världen. Här kan man annat få syn på delfiner, tigrar, lejon, björnar, giraffer, zebror, apor, elefanter och många flera spännande djurarter.

I djurparken har besökare också möjlighet att ta del av olika attraktioner. Här arrangeras till exempel delfinshower och safariresor.

Norrköping är mån om att invånarna och turisterna ska trivas. Genom att installera 400 000 ljuspunkter i träd, byggnader och vattenfall har staden skapat ett vackert konstverk som sprider ljus under kvällstid. Därför är det extra trevligt att ge sig ut i Norrköping under kvällen, och här finns mycket att hitta på.

På den italienska restaurangen Pappa Grappa i stadens centrum finns Italiens alla läckerheter. Restaurangen är uppdelad i fyra olika matställen där det finns allt från förrätter och desserter till härliga varmrätter och italienska viner. Det är en populär restaurang med många flitiga besökare och här kan man även delta i vinprovning eller varför inte köpa med sig en presentkorg hem.

För den som gillar att dansa kan ett besök på Puls nattklubb locka. Nattklubben ligger vid centralstationen och här finns 2 stora dansgolv och 6 barer.
Ett annat omtyckt ställe är Trädgårn mitt inne i city. Hit kommer många besökare under sommartid och njuter av den härliga atomsfären. Här finns en stor terrass med sittplatser, skön musik och ett bra utbud på mat och dryck.

Det finns en hel del sevärda museum att besöka i Norrköping. På konstmuseet kan man strosa runt och njuta av vacker konst. Här kan man även gå på konserter, kulturprogram och utställningar.
Arbetets museum är också ett av stadens mest välbesökta. Här hålls aktuella utställningar som visar upp människors vardags och arbetsliv.

Vill man ta del av en häftig upplevelse borde man besöka Norrköpings visualiseringscenter. Här kan man gå in i en salong och se visuella livresor i rymden, ta sig ner på havets botten och ta del av berättelser om jorden och dess utveckling. Det är en modern och avancerad teknik och det är svårt att inte bli fascinerad.

Nya recensioner

Hotel Kneippen
Hotel Kneippen
Betyg:
Namn:
vincenT

"Detta hotell är så fint! Det ser så romantiskt och rogivande ut på utsidan och väl in..." Läs mer


Hotel Kneippen
Hotel Kneippen
Betyg:
Namn:
mrGrip

"Detta hotell är lite undangömt utanför centrum i Norrköping men jag kan rekommendera d..." Läs mer


Hotel Kneippen
Hotel Kneippen
Betyg:
Namn:
Solis65

"Jättecharmigt hotell som ligger cirka 10 minuter från centrala Norrköping, man kan prom..." Läs mer


Hotel Kneippen
Hotel Kneippen
Betyg:
Namn:
tuffsan

"Ett litet men ack så charmigt hotell, det ligger precis vid Strömmen och passar utmärkt..." Läs mer